MINÄ VALMENTAJANA

Usein itsestä aletaan huolehtia sitten kun "se on jo myöhäistä". Kroppa on pettämässä ja on kipuja, sulamattomia kiloja kertyy vuosi vuodelta vain lisää. Työnteko on ehkä raatamista ja puurtamista, eikä konttorituolissa tiedä enää miten päin istua. Kuntosalille olisi kiva mennä, mutta mitä siellä voi tehdä? Onko oikein syödä mahdollisimman vähän ja harvoin laihtuakseen vai  voisiko syömällä saada aikaan positiivisia vaikutuksia? Kuulostaako tutulta?

Itsekin elämäntaparemontin tehneenä tiedän, että oikotietä onneen ei ole ja matka taittuu sujuvammin hyvän valmentajan tukemana. Arjen aikataulujen sovittaminen kuntoiluun voi joskus olla haastavaa jonka perheellisenä tiedostan itsekin, mutta tasapaino terveelliseen elämään löytyy varmasti. 

Olen koko ikäni treenannut kuntosalilla sekä suorittanut Trainer 4you:n personal trainer koulutuksen joiden kautta puhtaat ja turvalliset suoritustekniikat ovat hallussani. Olen kiinnostunut esimerkiksi voimailusta ja kehonrakennuksesta joten kovatkin treenit ovat tuttuja. Tärkeintä on löytää jokaiselle se oma tapa treenata ja saada onnistumisen kokemuksia.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja kannustava sekä tarvittaessa tsemppaan kovaa tekemään vielä sen YHDEN toiston.

PASSIIVISTA AKTIIVIKSI

Hektisen arjen vauhdittamana kaipaan myös vapaa-ajallani aktivoivaa toimintaa. Maasto- tai läskipyöräilyn lisäksi lenkkeilen ja liikun luonnossa, talvella hiihdän ja moottorikelkkailen, kuntosalia unohtamatta. Aina on mukava löytää joku uusi laji kokeiltavaksi tai huomata, miten kuntosalilla pystyy uusiin suorituksiin ja omiin ennätyksiin. Kun mieli ja keho kiittää, on sohvallekin mukava välillä oikaista itsensä hyvällä omallatunnolla. 


Ota jo tänään yhteyttä ja nähdään treenien merkeissä! 


                                                                              -Mika